rainbowgril

Een kleurrijk plaatje vandaag! Deze vrolijk gestreepte jurk geeft ons meteen een echt zomers gevoel. De jurk is van Seven Moons uit Geleen en staat ook erg goed met een gekleurde sneaker eronder, zoals jullie kunnen zien. Leuke lengte en halsbelijning en gemaakt van een prettig t-shirt stofje. Deze dress mag zeker niet ontbreken in je vakantie koffertje! De groene oorbellen zijn handgemaakt en uit mijn privé collectie. Ik kocht ze ooit op Sicilië. Draag grote oorbellen als eyecatcher maar kijk ermee uit als je een opvallende bril draagt, less is more! Top dag girls!!🤠🤠🤠

Seven Moons, Salmstraat 14 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s