picasso pak

Jumpsuits zijn en blijven en hot en dit exemplaar is zeer zeker een topper bij “hot”weertypes! Het pakje komt van Smaak uit Geleen en is apart qua print en kleur! Ik draag er cowboyboots onder, maar een luchtige slipper kan natuurlijk ook. Als het afkoelt kan er ook een witte blazer overheen gedragen worden, of een pink exemplaar. Dit pak is uiteraard alleen bestemd voor echte fashionista’s en heeft zoals jullie kunnen zien een perfecte pasvorm. Top dag girls!!💋👍🌻😎❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s