the blue lagoon

Aqua blauw is een mooie kleur en of jullie het nu geloven of niet, deze kleur staat bijna iedereen! De jurk heeft een mooie stof met streepjes erin en is gemaakt van puur katoen. De dress van Fetish heeft een beetje een ballon model en dat zien we meer bij dit label. Ik mix er een zilverkleurige , lederen ketting van Fetish bij en een zilverkleurige rugzak/tas ook van dit label en handgemaakt. Aquablauw met zilver vind ikzelf een mooie combinatie. Top dag girls!!🧢🧢🧢

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s