tropisch regenwoud

Tropische prints blijven hot deze zomer en dus ook deze mooie plantenprint van Geisha. Groen is de max en leuk dat de broek is afgebiesd met blauw. Dit soort tweedelige pakjes zitten heerlijk en geven het idee dat je een jumpsuit draagt. Mooi met een hak in een signaalkleur, maar uiteraard ook leuk sportief te dragen met een sneaker of een slipper. Het groene suède tasje is te koop in Geleen en de outfit komt van Castelijn uit Beek, waar de sale in volle gang is op dit moment. Top dag girls!!🌻🙃👅👨‍🔧

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s