circustent

 • Deze strepen laten me een beetje denken aan een klassieke circustent en maken me vrolijk. De dress is ietwat oversized wanneer hij gedragen wordt zonder bindceintuur. Ultra vrouwelijk en zwierig en gemaakt van een mooie viscose. Leuk met een sneaker eronder en een perfecte lengte voor veel vrouwen. De sneakers kocht ik overigens in Spain en zijn klassiekers van Nike in wit met rood en blauw aan de zijkant. De jurk komt van Castelijn uit Beek waar de sale in volle gang is. Top avond girls!!🧘‍♂️
 • Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Geleen.

  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s