brunch please

Gekke shirts zijn de bom en deze van Smaak dus ook! “Brunch please” staat er in rode letters opgeschreven. Eronder draag ik een gestreepte broek met een perfecte fitting, ook van Smaak en van Fetish. De ietwat hogere taille en enkellengte maken deze broek weer stoer en vrouwelijk tegelijkertijd. Hier zie ik persoonlijk graag een hak onder. De rode heels matchen top bij de rode letters op het shirt. T-shirt, broek en heels is een van mijn favoriete combinaties. Het staat stoer en vrouwelijk tegelijkertijd. Tevens is dit de ideale terras outfit wat mij betreft. Sunny day girls!!🍷🥤🐥

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s