polka proof

Polkadots blijven altijd en zijn mega leuk! Tops, blouses of rokken en broeken in vele kleuren en varianten, zien we weer overal opduiken in de winkels. Dit schattige jurkje is van Seven Moons uit Geleen en van het merk Soft Rebels. Ik draag er rode schoenen onder voor het contrast. De tas is trouwens in wit met denim en van Ju’sto bags en van Gelaen 31, maar hierover meer in mijn volgende blogbericht. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Seven Moons, Salmstraat 14 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s