denim white and stones

Deze tas in wit met denim is de bom! Het merk is Ju’sto bags en hij komt weer van Gelaen 31. Zoals jullie misschien al weten is de binnentas te verwisselen zodat er weer een andere tas ontstaat, evenals de hengels. Wit met denim is erg leuk voor de zomer en bijna overal op te matchen. Ook edelstenen zijn geweldig en de andere tassen op de foto’s zijn ermee bezaaid. Dit tassenmerk is zooo leuk en altijd verrassend! Top dag girls!!😍😍😍

Gelaen 31,Salmstraat 17 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s