sale strepen

We weten allemaal waarschijnlijk al dat de broeken uit de travelcollectie van Studio Annaloes geweldig zitten, maar dat ze steeds meer fashionable ook worden zien we hier. Deze gestreepte versie is ook nog als suit te dragen, in de mix met bijpassend jasje. Leuk met een simpele blauwe top eronder. De theatrale ring met witte vloeistof in glas die ik erbij draag, is uit mijn privé collectie en van het merk Pylones. Verkrijgbaar in vele kleuren en varianten. Echte eyecatchers! Top week girls!❤️❤️❤️

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s