blauwe strepen

Vandaag weer strepen want ze blijven leuk en zijn er in vele varianten. Dit setje is van Soft Rebels is nieuw bij Seven Moons in Geleen. De rok is zeer bijzonder gestreept en heeft een top pasvorm. Het blauwe shirt staat er geweldig bij. Het tasje is van Gelaen31 en van Ju’sto bags. Mooi om verschillende blauwtinten met elkaar te combineren. Dit kan ook met verschillende groentinten overigens, daar kun je nooit iets fout mee doen. Het sjaaltje in de nek is speels en anders. Top dag girls!!🥰🥰🥰

Seven Moons, Salmstraat 14 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s