afhaalchinees

Gekke opdrukken en prints daar houden we van en dit jaar kunnen we ervan snoepen. Dit shirt van Compania komt van Smaak en de rok ook. Durf te mixen met kleur en prints en maak zo je eigen outfit! Ik werd zelf geïnspireerd door het Chinese karakter op de top en draag er een paarse printrok onder. Groen voor de schoenen en oorbellen, dat matcht mooi bij paars, vind ik persoonlijk. Het heuptasje in wit is ook van Smaak en je kunt er iedere willekeurige ceintuur doorheenhalen. Ik koos voor zilver dat matcht mooi bij de brede zilveren armband uit mijn privé collectie. De schoenen zijn trouwens van Fabienne Chapot en verkrijgbaar in vele kleuren. Ze lopen zooo lekker! De rok is ook nog eens voor de helft van de prijs bij Smaak. Morgen werk ik daar weer. Top dag girls!!🥰🥰🥰

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s