black yellow

Vandaag zwart met geel! Ik draag een zwarte jumpsuit van Someday die ik heb opgeleukt met een geel met wit gestreept shirt. Dit is ook een goede oplossing als je hem zo te bloot vindt om te dragen. Graag herhaal ik kleuren in de outfit. De puntschoenen uit mijn privé collectie matchen er top bij. De heuptas in panter geeft deze look nog wat extra pit. De outfit komt van Castelijn uit Beek. Sunny dag girls!!❤️❤️❤️

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s