sensation white

Witte jasjes zijn één van mijn favoriete items en dit exemplaar van Penn&ink is volgens mij de bom! De blazer heeft een perfecte belijning en het strikje aan de voorkant maakt het geheel compleet. Onder de blazer draag ik een strakke broek met witte streep aan de voorkant. De streep aan de voorkant is heel bijzonder en nét even anders. Heels staan zeer sexy onder deze outfit en rood, wit en blauw is top. Deze hele combinatie komt weer van Castelijn uit Beek. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s