in de printmix

Printmixen is fashionable maar combineren voor gevorderden. Let op hiermee en doe het vooral niet als je er geen kaas van gegeten hebt! Zorg er vooral voor dat de kleuren matchen en gebruik minimaal drie kleuren. Niet iedereen zal dit begrijpen maar kijk vooral ook eens naar de grote fashion goeroes. Deze zelf samengestelde set komt van Smaak en de rok is ook nog in de sale. Iedere andere zwart met witte bollen top matcht. De heuptas is van het merk Liebeskind en komt uit mijn privé collectie. Top dag girls!!🦋🦋🦋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s