fetish power

Vandaag weer een nieuwe topper van Fetish en van Smaak. Ik draag een zwart/witte tuniek met kanten details aan de zijkant van de mouwen. De tuniek is gemaakt van luchtige katoen en voorzien van een subtiele streep. Ik draag er een dunne, aparte legging onder die ook van Fetish is. Let op de aparte details! De lederen ketting en tas in glanzend brons zijn handgemaakt en ook van dit merk. Top dag girls!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s