zwierige rokjes

Vandaag een leuk en vrouwelijk setje weer van Seven Moons uit Geleen. Ik draag een zwart met blauw gebloemd rokje, met daarop een matching top in mooi blauw. Het rokje is van Nümph en de top van Soft Rebels. Heel eigenwijs draag ik er nu eens groene accessoires bij. Dat staat nét even iets anders. Onder een kort rokje kun je natuurlijk ook goed een sportieve sneaker dragen, want zo stijl je de outfit sportiever en lijkt het rokje optisch iets langer. Top dag girls!!👀💋👄💋

Seven Moons Salmstraat 14 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s