colours and flowers

Vandaag een kleuren explosie aan accessoires van Gelaen 31 uit Geleen. Ik draag een tweedelige ketting in olijfgroen bestaande uit een bloem en een steentje van het merk Camps en Camps. Deze te gekke ketting is ook verkrijgbaar in de kleuren geel en blauw. De tassen hebben gewaagde kleuren, zoals de grote tas in olijfgroen met rose. Durf te matchen en gooi eens een andere kleur in je outfit! Veel kleuren kunnen bij elkaar en zachte tinten staan altijd mooi bij elkaar. Het kleine tasje heb ik opgeleukt met een gouden lederen hengel, dat staat mooi bij het groen. Uiteraard zijn deze aparte tassen weer van Ju’sto bags. Top dag girls!!πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸŒˆπŸŒˆπŸŒˆπŸ¦Ήβ€β™‚οΈ

Gelaen31, Salmstraat 17 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s