code oranje

Vandaag oranje! Een mooie en wat mij betreft een beetje een ondergewaardeerde topper. Ik draag een tweedelige set in deze prachtige kleur van Smaak. Natuurlijk kan de rok en het blousje ook afzonderlijk gemixt worden. De leuke lengte geeft een beetje een rock en roll gevoel en staat erg classy. Ook leuk sportief te dragen met sneakers maar ik kies hier voor een haksandaal in panterprint. Panter en orange is een goede mix volgens mij. Top dag girls!!🦹‍♂️🦹‍♂️🦹‍♂️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s