ruiten vrouw

Ruiten gaan we weer volop zien het komende najaar en ik ben er persoonlijk erg blij mee. Dit rokje en bijpassende top van Nümph en van Seven Moons uit Geleen zijn hier een goed voorbeeld van. Ik koos voor een stoere styling met mijn Ibiza tas en westernboots, omdat ik ruiten graag stoer style. Op de andere foto draag ik er een heuptasje op in snake print van Gelaen 31 en lichtblauwe schoentjes met hak van Bristol. Seven Moons is even met vakantie maar deze top set is vanaf 20 Augustus verkrijgbaar, want dan gaan de deuren weer voor jullie open bij Seven Moons. Top dag fashion friends!!👅🦹‍♂️🌈🔫🙋

Seven Moons, Salmstraat 14 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s