op de strepen staan

Ook strepen zijn van alle tijden en dit pak is volgens mij een voorloper. De broek is wijd en lijkt een beetje op een culottes. Het jasje ietwat getailleerd. Op de tweede foto draag ik een grappige trui uit mijn privé collectie op de broek. Zowel jasje als ook de broek kunnen afzonderlijk gecombineerd worden. Deze geweldige outfit van Studio Anneloes komt weer van Castelijn uit Beek. Top dag girls!!😀😀😀

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s