pakje pakken

Jumpsuits blijven hot en in zwart altijd goed! Ik toon hier een kek exemplaar in t-shirt stof van Fetish en van Smaak, met witte koorden aan de bovenkant. Ik draag de koorden in een strik geknoopt, waardoor het pak iets hoger valt en het kruis daardoor ietwat minder laag. Onder de jumpsuit draag ik een pittig panterblousje met grappige pofmouwen, ook van Fetish. De heels komen van Bristol en zitten geweldig lekker. Heels onder een sportief pak maken de outfit meer classy en ultra vrouwelijk, mijn stijl dus! Top dag girls!!❤️💥🙋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s