Frida Kahlo style

Vandaag een jurk om blij van te worden van Scotch&Soda en van Castelijn. Deze dress is bijzonder van print en brengt me in Spaanse sferen. De plissé aan de onderkant is behoudend maar absoluut niet tuttig. De kleuren zijn pittig en cool. Draag deze jurk met of zonder ceintuurtje en stijl hem stoer met bootys of sneakers of ultra vrouwelijk met spitse cowboy laarsjes. Geen truttig schoeisel hieronder dus. Deze jurk is voor echte fashionista’s. Top dag girls!!🦹‍♂️🦹‍♂️🦹‍♂️

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s