soft jumping

Vandaag weer eens een jumpsuit. Dat is ook één van mijn favoriete kledingstukken. Altijd leuk en super vrouwelijk met een hak eronder. Een leuk idee om een zomerse jumpsuit door te dragen in het najaar met een blazerjasje eroverheen. Ik toon hier een versie van Smaak in Picasso print van Sisters Point, met een purple jasje van Ydence eroverheen. De zilverkleurige schoenen zijn van Fabienne Chapot en de tas is van Fetish. Ik draag graag grote zilveren sieraden erbij, zoals deze armband. Dat geeft de hele outfit een ander karakter. Top dag girls!!👅🙋😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s