ruiten mix

Vandaag de al eerder geblogde rok in ruit van Nümph, maar dan met een andere top erop. De top is in donkerblauw en voorzien van uitlopende mouwen met strepen in de kleurtjes van de rok. Ik draag er nu een brede ceintuur bij en een grote ketting en lange laarzen van Unisa. Bij de rok is ook een geruit blousje te verkrijgen, zoals al eerder getoond. Deze outfit komt weer van Seven Moons uit Geleen en die zijn weer terug van vakantie op 20 Augustus. Top dag girls!!🌻🌻🌻

Seven Moons, Salmstraat 14 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s