deep purple

Paars en violet vind ik persoonlijk erg mooie kleuren en ook dit najaar blijven we nog veel kleur zien gelukkig. Deze wijde broek van Ydence is top en ik mix hem met een soberdere blouse in voile van Fetish in grijstinten. Paars en violet staan mooi met grijs en panterprint. De schoenen zijn zilver en dat matcht er top bij. Wijde broeken staan mooi vrouwelijk en blijven eigenlijk altijd in de mode. Top dag girls!!🌸🌸🌸

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s