ruitje tikken

Vandaag weer ruiten. Ja ruiten blijven altijd, dus ook dit najaar weer! Dit super vrouwenpak is weer van Scotch&Soda en van Castelijn. Mooi dat zwart met zandkleur en eigenlijk tijdloos. Eronder een top van hetzelfde merk met aparte print. Scotch heeft ieder seizoen nieuwe thema’s en bijbehorende aparte prints. Printmixen is een van de sterke punten van Scotch. Verder ben ik een groot fan van vrouwenpakken omdat een goed pak bij bijna iedere gelegenheid te dragen is. Stijl het pak sjiek met heels en sportief met kistjes of een coole sneaker of cowboylaarsje. Top dag girls!!🦹‍♂️🦹‍♂️🦹‍♂️

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s