denim power

Denim is een basisstuk. Een goede spijkerbroek moet iedere vrouw in haar kast hebben vind ik. Maar maak er wel een feestje van als je hem draagt! Eigenlijk staat er bijna alles op en je kunt hem vrouwelijk, stoer, lief of classy stylen. In hou ervan om er hakken onder te dragen. Vandaag style ik de jeans, die overigens van Fetish is, met een grijze, ultra vrouwelijke Fetish top met kant, een lange Fetish ketting en heels. Less is more zou ik zeggen. Ik vind het ook classy om er een blazerjasje overheen te dragen in zwart of donkerblauw. De durvers gaan voor geel of rood. De ene dag ga ik voor veel kleur en de andere dag lekker stoer en sober. Top dag power girls!!🦹‍♂️🦹‍♂️🦹‍♂️💪

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s