the birds

Weer een grappige print vandaag en wel een zwaluw of ooievaren print. Grote vogels domineren deze jurk in zwart met beige van Yaya. Weer die nieuwe lengte, waaronder ook leuk sneakers gedragen kunnen worden. Dit soort dresses zijn wat mij betreft ideaal voor het overgangs weer, nu nog met blote benen en later met panty’s en laarsjes eronder, of zelfs met lange laarzen. Bijzondere prints blijven we ook dit najaar veel zien en ik smul ervan. Top dag girls!!💪🙋🥰

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s