kleine dokter

Zoals jullie weten vind ik dat accessoires erg belangrijk zijn voor het maken of breken van je outfit. Ik laat hier tevens een nieuwe trend zien, namelijk de kleine dokterstas! Hij is er in zwart en rood en te koop bij Gelaen31 in Geleen. De dress komt ook uit Geleen en is van Minueto en van Smaak. Leuke print met sterren en strepen en door de brede riem, die ook van Minueto is, wordt de taille lekker geaccentueerd. Nu draag ik er stoere lederen badslippers met studs onder van Hispanitas. Later witte laarsjes en een stoere legging. Lange kettingen zijn ook altijd leuk. Vandaag is mijn kleurencode zwart met wit en rood. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s