vila kakelbont

Gekke shirts daar houden we van en deze van Nümph daar word ik echt wel vrolijk van! Er staan gekke benen op die me laten denken aan Pippi Langkous. De broek die ik eronder laat zien is ook van Seven Moons en past er wat mij betreft top bij. De enkellange lengte en de kleur zijn bijzonder. Ik draag er rode schoenen en een een rode kleine dokterstas bij voor het grappige effect. De tas is van Gelaen 31 en de heels met blokhak komen uit mijn privé collectie. Zo maak je van een een eenvoudige shirt/broek combinatie een echt feestje. De broek heeft trouwens een perfecte fitting en is van het merk Soft Rebels. Top dag pippies!!🦹‍♂️🦹‍♂️🦹‍♂️

Seven Moons, Salmstraat 14 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s