sandwich girl

Vandaag groen, want ook hier word ik blij van. Ook een kleur die veel vrouwen goed staat en wat ook leuk is, alle tinten groen kunnen met elkaar gemixt worden. Deze set is van Sandwich. Ik draag een gekke print legging/ broek met een bijbehorende top en eroverheen een jas in suedine. Leuk ook apart te combineren deze items en geweldig voor het weer in de overgang van het seizoen. Ik draag er camelkleurige accessoires bij en de cowboyboots zijn top. Dit najaar gaan we genieten van de Western Look en hierover zullen jullie meer gaan lezen in de komende blogs. Het rieten tasje is ook een eyecatcher, dat kocht ik in Geleen in de sale. Ik draag mijn tasjes graag in dezelfde tint als de schoenen en armbanden of oorbellen. Kleuren laten terugkeren in de outfit geeft balans. Top dag girls!!๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘—๐Ÿ‘˜๐Ÿ‘•๐Ÿ‘–

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s