spetters

Lange jurken blijven hot dit najaar and I love it! Deze versie van het nieuwe merk “Pepaloves” bij Smaak is geweldig! Hij is offwhite met zwarte spetters erop en valt lekker los, met subtiele gouden knoopjes. Ook leuk te dragen als jasje over een zwarte broek, of als tuniek met een zwarte legging eronder. Ik kan jullie verzekeren dat dit toffe nieuwe merk bij Smaak nog heel veel meer in petto voor jullie heeft… dus blijf mij volgen! Top dag girls!!🔫🔫🔫

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s