yellow lover

Dat ik een yellow lover ben was vast al duidelijk! De gele broek is wat mij betreft dan ook een echte musthave voor in jullie kast en zeker voor het komende najaar. De getoonde enkellange versie van Soft Rebels heeft buiten een perfecte fitting ook een übermodische uitstraling en zit heerlijk, door de stretch die erin zit. De blouse is donkerblauw met geel en witte accenten en mooi afgewerkt aan de manchetten met een geel biesje, zoals we dat van Nümph gewend zijn. Dit keer stijl ik deze outfit van Seven Moons eens sportief met kekke lederen badslippers en de kleine dokterstas. Top dag fashionista’s en fashionvrindjes!!😎😎😎

Seven Moons, Salmstraat 14 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s