dark blue

Vandaag een sportieve jurk van Castelijn, in een comfortabel stofje en de kleur is donkerblauw. Leuk met de sportieve witte bies aan de zijkant van de mouwen. Uiteraard mooi met een sneaker eronder, en nu nog draagbaar met een slippertje, gepimpt met een grote ketting in hetzelfde kleurenpalet. Dit soort dresses staan altijd goed en kunnen mooi doorgedragen worden in het najaar en de winter. Top dag girls!!😍😍😍

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s