god save the queen

Vandaag een top in Victoriaanse stijl, hoog gesloten met lots of ruches uit roomwitte lace. Dit fashion item is genomen uit de nieuwe collectie van Harper&Yve en van Smaak. Eronder laat ik een wijde broek zien van Compania in een warme hazelnoot bruine kleur. Deze broek is wat mij betreft een goed basisstuk voor jullie kledingkast Deze mix is klassiek maar mooi en tijdloos. In volgende blogs ga ik jullie nog vele andere combinaties laten zien qua kleur en stijl met deze broek. Top dag!!πŸƒβ€β™€οΈπŸ•΄πŸ‘šπŸ‘•πŸ‘¨β€πŸ‘¦β€πŸ‘¦πŸ§₯🧡

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s