pistache en caramel

Weer de wijde broek van Compania in de mooie caramelkleur, zoals al eerder geloofd! Nu echter in de mix met een supervrouwelijke top in mooi groen en een subtiel bloemetje van Sisters Point. Leuk die brede tailleband met elastiek aan de onderkant. Zo wordt de taille nog eens extra geaccentueerd. Zoals ik ook al eerder vermeld heb, is deze broek een goed basisstuk voor in onze kledingkast, vanwege de vele combinatie mogelijkheden. De hele set komt weer van Smaak uit Geleen. Sunny day girls!!🤸‍♂️👚🧥🦹‍♂️🙋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s