lange benen part two

Vandaag wederom het grappige benen shirt dat ik al eerder getoond heb, maar nu in een andere combinatie. Deze set komt van Seven Moons en is van Nümph. De broek is een chino met perfecte fitting, iets hoger gesloten, met een bredere tailleband. De kleur is mooi en warm roestbruin/steenrood en matcht ook bij vele andere kleuren. Ik voeg er een panter ceintuurtje bij, van Elvy en uit mijn eigen collectie, evenals de panter hakjes van Paul Green. Panter en dierenprints vind ik persoonlijk erg leuk voor schoenen en accesoires, om je outfit een extra boost te geven. We gaan dit najaar veel schoeisel en tassen dragen in dierenprints en ik snul ervan. Top dag girls!!🎈🎈🎈

Seven Moons, Salmstraat 14 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s