panter door de ruit

Vandaag weer een hoogstandje printmixen. Ruiten en panters gaan zoals jullie zien prima samen! Ik draag een rok en top van Castelijn en van het merk Summum woman. De rok heeft een herfstkleurige en subtiele ruit en de top is panter. Zoals al eerder gezegd vieren de dierenprints nog steeds hoogtij tijdens dit najaar en zelfs in laarzen, schoenen, accessoires en tassen. Printmixen in hetzelfde kleurenpalet is altijd ok. Top dag girls!!🥰🥰🥰

Castelijn, Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s