zwarte dokter

De kleine dokterstas van Gelaen31 uit Geleen is een topper! Leuk zo een kleine aparte tas als echte eyecatcher. Deze tas is groot genoeg om je portemonnee en yphone in te verstoppen en ook nog een lippenstift. Kleine tasjes blijven hot en dit tasje kun je zowel sportief als chic stylen. Bij Gelaen31 hebben ze altijd nieuwe aparte tasjes en tassen en nog veel meer catchy mode accessoires en woon accessoires. Top dag girls!!☘️☘️☘️

Gelaen 31, Salmtraat 17 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s