overgooien

De overgooier 2.0 op zondag! Dit najaar gaan we ook weer veel ruiten items zien, zowel in felle kleuren als ook in sober grijs. Van deze laatste groep is deze overgooier van Mademoiselle Yéyé een goed voorbeeld. Ik draag er een romantische witte, kanten top onder, van Harper&Yve. Natuurlijk zou een simpele, zwarte coltrui later in het seizoen ook niet misstaan. Of een top in een felle kleur zoals rood, paars of groen. De lange overknee laarzen in dierenprint zijn van Caroline Biss en afkomstig uit mijn privé collectie. Lange laarzen en cowboyboots (zelfs lange) gaan we weer veel zien dit najaar. Top dag girls!!🙋🌻☘️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s