boevenpakje

Vandaag presenteer ik vol trots een eigen gecreëerde set, bestaande uit een nieuwe dress van Ydence in strepen en daaronder een wijde broek, uit een voorgaande collectie van Penn& Ink in een identieke streep. Door de dress losjes als jas over de broek te stylen ontstaat er een pak. De pyamastyle is geweldig maar je moet hem wel weten te stylen. De lange ketting van Fetish en de westernboots van Lola Cruz maken het plaatje compleet. De Ydence dress kan ook natuurlijk als jurk gestyled worden. Lekker sportief zonder ceintuur met stoere sneakers. Op de sneakers draag ik losse bontjes van Pinned en ook van Smaak, daar komt ook de hagelnieuwe jurk vandaan. Top dag girls!!🤸‍♂️🤸‍♂️🤸‍♂️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s