secretaresse proof

Het klassieke zwarte pak krijgt een fashionable upgrade bij Seven Moons. Dit top pak is van Nümph en de blouse met de dotjes eronder ook. Let vooral op de top details zoals de tailleband van de broek en de manchetten. Ook het kraagje van de blouse is bijzonder mooi afgewerkt. Om de secretaressen look compleet te maken draag ik er hier killerheels onder, uit mijn privé collectie. Een sneaker is natuurlijk lekker vlot en die zijn overal in overvloed te vinden, hoe dikker hoe leuker trouwens. De tas is een Ju’sto bag van Gelaen31. Seven Moons is trouwens weer terug op hun oude locatie met een spetterend nieuwe najaarscollectie en een mooie nieuwe uitstraling van de zaak. Top dag fashionista’s!!🙋🤸‍♂️🌻

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s