killer outfit

Vandaag een primeur voor de komende lady’s night out aanstaande dinsdag bij Mrs.Robinson in Beek. Ik draag een opvallende outfit in de Kill Bill kleuren in geel en zwart. De blouse in grote ruiten heeft giant pofmouwen en is van Minueto en de jumpsuit van Fetish. Uiteraard afkomstig van Smaak uit Geleen. De tas in killer geel is van Ju’sto bags en een limited edition, met zwart funfur erin en te koop bij Gelaen 31. Om de killer outfit compleet te maken draag ik er natuurljk kittige heels onder. Heels onder een jumpsuit maken de suit ultra vrouwelijk. We gaan dit najaar trouwens ook veel ruiten zien zoals jullie waarschijnlijk niet ontgaan is. Top dag girls!!🌼🌼🌼

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 en Gelaen 31, salmstraat 17 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s