mix en match

Vandaag een zelf samengestelde set uit mijn privé collectie in spannende kleuren. Zoals jullie vast al weten ben ik dol op geel en deze kleur is met veel andere tinten te mixen. Ik draag een blazer en shirt met kek opschrift van Smaak en van Ydence, uit een voorgaande collectie. Eronder een gele broek van Seven Moons, uit de nieuwe najaarscollectie. Op de tweede foto draag ik er nog een gestreepte jurk van Ydence onder en ook van Smaak, uit de nieuwe collectie. De kekke en grote gele tas is van Gelaen31 en van Ju’sto bags. Leuk zo een grote tas in een gekke kleur als eyecatcher. De zwarte heels zijn trouwens ook uit Geleen en van Bristol. Top dag girls!!😜😜😜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s