bont bloemen

Funfur en bont blijft ook dit najaar hot en dit jasje in off white funfur van Castelijn vind ik persoonlijk een topper. Bovendien staan korte jasjes ook geweldig op een maxi jurk, of lange rok en deze items zijn erg actueel dit najaar. Deze set is van Yaya en de gebloemde broek die ik eronder show staat er natuurlijk ook top onder. Het beige in de bloemen matcht mooi bij het jasje en de orange blouse onder het jasje maakt de outfit compleet. Het kekke, korte jasje is wel een echte musthave voor het najaar en matcht bovendien ook erg goed bij de Western Style, één van de nieuwe mode thema’s dit najaar. Top dag girls!!🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s