groener dan groen

Groen is ook één van de nieuwe najaarskleuren en dat vind ik top! Er zijn vele groen nuances en er is ook zeker één of meerdere groentinten die jij kunt dragen. Ook kun je bijna alle groentinten met elkaar mixen. Dit setje van Nümph is gemaakt uit suedine en subtiel geperforeerd. Natuurlijk kunnen de top en rok ook afzonderlijk van elkaar gedragen worden. Gouden sieraden zijn warm van tint en staan er mooi bij. De accessoires gaan dit najaar en winter weer groter worden overigens. De laarzen die ik eronder draag zijn panter en overknee. Ook weer terug van weggeweest. We gaan schoeisel zien in de complete Gaia Zoo. De outfit komt van Seven Moons uit Geleen. Top dag fashionista’s!!👗👗👗

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s