zonnige sissers

Vandaag een pak waarmee je een echt fashionstatement maakt! Deze outfit in purper snake is van Smaak en van Harper&Yve. De blouse die ik eronder draag in zachtroze ook. De blouse is een beetje in de Western look met hoge kraag en studs. Het pak in trendy snake leather ook. Ik geef de voorkeur eraan om heels te dragen onder dit pak, ook in verband met de grote splitten aan de voorkant van de broek. Ik moet zeggen dat je dit moet durven, maar de broek en het jasje kunnen natuurlijk ook goed afzonderlijk van elkaar gedragen worden. Top dag girls!!🦄🦄🦄

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s