witte broek

Een witte broek voor de winter is volgens mij ook een nieuwe musthave, dan wel een wolwitte versie wel te verstaan. Deze van Seven Moons en van Nümpf is bijzonder. Lekker wijdvallend met bandplooien en poffend aan de onderkant. De blouse die ik erop draag is ook van Nümph en matcht prima. Maar durf ook eens uit de box te denken en mix de broek bijvoorbeeld met catchy ruiten. Korte items staan ook mooi erop, zoals korte jasjes in snake of panterprint. Top dag girls!!🌝🌝🌝

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s