western girl

Dit najaar gaan we een nieuw thema zien, namelijk de Western Stijl. Denk aan cowgirls en boys met Westernboots lang en kort, lange jurken, ruches, denim en bont, snake maar ook stoere ruitenprints. Deze outfit van Harper&Yve is hier een goed voorbeeld van. Ik draag een kort donkerrood rokje in subtiele snakeprint met een satijnen Fuhsiarose blouse en eroverheen een stoer ruiten jasje. Deze stoere mannenruit gaan we meer zien! De lange overknee laarzen in dierenprint van Caroline Biss zijn fantastisch en passen top bij deze stijl. Draag er wel een dikke panty onder, anders wordt dit stijltje op een bepaalde leeftijd ordinair. Voor de dames die deze stijl iets to much vinden is er een andere variant mogelijk op de laatste foto te zien. Daar draag ik onder de jas een jumpsuit van Fetish en de lange laarzen eigenwijs eroverheen. De outfit komt weer van Smaak. Top dag girls!!🦁🦁🦁

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s