we maken het bont

Vandaag een zelf samengestelde mix van Castelijn uit Beek. Ik draag de al eerder getoonde en geweldige dress van Scotch&Soda, met daaroverheen dit funfur jasje in off-white van Yaya. Daarom is het dus een must om zo een kort jasje aan jullie collectie toe te voegen! Dit soort jasjes staan niet alleen goed op een broek, maar ook super op een lange jurk, zoals jullie kunnen zien. Nu stijl ik de outfit af met een sportieve rode sneaker. De sneakers zijn gepimpt met losse bontflapjes van PinnedbyK en komen uit mijn privé collectie. Maxi dresses met korte bontjasjes zijn naar mijn idee helemaal top! Have a great day girls!!😎🌼👩‍🎤

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s